Oldalak

2016. március 29., kedd

Bow Polish - Forsaken


Sziasztok!

Ma a Bow Polish egyik thermo lakkját hoztam, ami a Conversion kollekcióban jelent meg. A Forsaken egy zöld, holo pelyhes jelly lakk, meleg hatására világosabb, hidegre sötétebb arcát mutatja. Nekem ez az első thermo lakkom és elég szórakoztató volt figyelni az átmeneteket. Általában nem annyira élénk a körmön, mint az üvegben, de még mindig nagyon szép árnyalat.

Nem szórakoztam a forró és jeges vízfürdőkkel, mert azokat a színeket normál esetben szinte sosem látjuk a körmeinken. Hacsak nem épp kezet mosunk, de a kezünk és így a lakk is pár másodperc alatt újra alkalmazkodik a levegő hőmérsékletéhez.

Beltérben, melegben rajtam ez volt a legvilágosabb színárnyalat.

forsaken swatch

Itt látszik a legjobban, hogy a lakkban rengeteg holo pehely van, viszont a fedése nem túl erős. A körmeimen négy rétegben, fedőlakkal láthatjátok. A négy réteges lakkok nálam nem szoktak megmaradni hosszú távon, ez a lakk azonban kivétel. Két okból: a rétegek extra gyorsan száradnak és nem szedi fel egyik réteg a másikat. Így a körömlakkozás semmivel sem tart tovább, mint egy normál két réteges lakk esetében. Viszont gyorsszárító fedő mindenképpen kell rá, mert mattra szárad és a sok réteg amúgy is sérülékeny.

Kültérben, utcán egy hidegebb napon, borús időben (napfényes képet sajnos nem sikerült lőnöm róla).

thermo nail polish swatch

zöld körömlakk

A színátmenet élőben ennél határozottabban látható, a körömvég sötétebb, mint a köröm nagy része, sajnos a kamera csak ennyit tudott elkapni belőle. De legalább színhű. :)

A legsötétebb árnyalat, amit láttam a körmeimen. 

bow polish forsaken swatch

Az üveg csomagolása nagyon cuki, egy masnis papírdoboz, de ezen túlmenően a design katasztrófa. Konkrétan a téglalap alakú kupakkal nem vagyok kibékülve, egy kényelmetlen fogású, csúszós műanyag, egyáltalán nem komfortos vele lakkozni. Ennek ellenére maga a lakk szerintem nagyon is rendben van, úgyhogy a beltartalom jelen esetben megéri a kényelmetlenséget.

Akiben maradt még a gyermekkori játékosságból, annak nagyon ajánlom egy thermo lakk beszerzését, mert mi tehet jobbat ma egy felnőttnek, mint némi játékosság? És ez a lakk pont azt hozza ki belőlünk. :)

Elérhetőség: Nailland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése