Oldalak

2016. november 20., vasárnap

Szólánc 4. forduló - Ajándék

Sziasztok!

Sikerült csatlakoznom a Szólánc manikűrös játék aktuális fordulójához, aminek Bandita a háziasszonya. :) 
Nagyon tetszik az általa választott szó, hiszen az Ünnepek közeledtével különösen aktuálissá válik. Érdemes egy kicsit elgondolkodni rajta, hogy kinek mit is jelent az ajándék? 

Én arra jutottam, hogy a legnagyobb ajándék az idő. Az együtt töltött idő, a kedvtelésekre szánt idő, a magadnak adott idő - idő arra, akit / amit szeretsz. Az az idő, amikor igazán önmagad lehetsz, mentesen az élet minden területét átszövő megfelelési kényszerektől. Mindenki maga dönti el, hogy mivel írja tele élete lapjait, de a végén ezekre a pillanatokra lesz igazán jó visszaemlékezni. Nos, ez alapján készítettem az alábbi manikűrt.


Nézzétek meg a többiek alkotásait is:

5 megjegyzés:

 1. Milyen szép gondolat: az idő, mint ajándék. Mélységesen egyetértek, a manikűröd pedig gyönyörű lett és maximálisan kifejezi a gondolataidat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Bandita, igazán örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 2. nagyon tetszik ahogy az időre asszociáltál, és szépen összehoztad a maniban! :) a gyűrűsujjadon melyik lemezről dolgoztál?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) A Moyou Geek 05 lemezt használtam. Tudod, amin az "Egy gyűrű mind fölött" is rajta van tündeírással. Kihagyhatatlan.

   Törlés